Savvii

DevOps – Infrastructure Automation Engineer (Linux, Kubernetes)

Nijmegen (thuiswerk of alternatieve locatie bespreekbaar)

Ben jij de opvolger van Ferdi?

voormalig DevOps Engineer bij Savvii

"Na 6 jaar met veel plezier voor Savvii gewerkt te hebben komt mijn mooie functie nu beschikbaar. Wat mij vooral enorm beviel is de stabiliteit van het product. Doordat de programmatuur goed ingeregeld is, getest is en maar weinig handwerk omvat, kun je met vertrouwen nieuwe code naar productie zetten. En dan zijn we de afgelopen jaren gegroeid van tientallen naar honderden servers!"


Picture

Savvii

Savvii ontstond 6 jaar geleden, als eerste managed WordPress hosting partij van Europa. Wij lopen dus graag voorop!

Wij zoeken een DevOps – Infrastructure Automation Engineer (Linux) die ons team komt versterken. Je focus ligt op deployment en provisioning, server-onderhoud en het coördineren van de voortgang van onze developmentprojecten. Dit kan op ons kantoor in Nijmegen, maar thuiswerken of op een alternatieve locatie is ook bespreekbaar.

Ferdi heeft ons de afgelopen jaren vanuit deze rol geholpen om de infrastructuur stevig neer te zetten. Hij hielp ons graag nog een laatste keer door te vertellen hoe hij het werken bij Savvii heeft ervaren.

Wat je gaat doen

Je werkt aan de automatisering van de server provisioning (met Chef, Python, bash).

Je implementeert Kubernetes op onze servers.

Je coördineert de doorontwikkeling en het onderhoud van een goed onderhouden backend API, met een focus op performance, security en schaalbaarheid (Ruby on Rails).

Je onderhoudt de communicatie tussen het platform en onze verschillende REST API’s.

Je draait circa eens per maand storingsdiensten van een week. Tevens help je supportcollega’s met hun technische vragen binnen jouw expertisegebied.

Je gaat mee naar (internationale) beurzen zoals WordCamp Europe.

Ons team

Je maakt deel uit van een jong en ambitieus team. We hebben collega’s die hun hart verliezen aan Hearthstone, aan pingpong, aan treinen, aan Star Wars en fotografie en allemaal hebben ze passie voor het succesvol maken van onze klanten.

Overdag ben je veel in contact met de andere leden van het technische team, je supportcollega’s en zo nu en dan met klanten zelf.

Picture

Alexander van Steen

Technical Manager

"Savvii is een leergierige groep nerds waarbij het teamgevoel hoog is! Ik heb de ruimte om kennis op te doen EN te delen met directe collega’s uit de organisatie en de community. Maar ook met partners om ons heen waar we nauw mee samenwerken. Het is tof om te sparren met DevOps engineers van bijvoorbeeld Digital Ocean of Linode en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel onze als hun omgeving.
Daarnaast geloven we in het leren van fouten! Door features als MVP te releasen leren we ook snel waar we kunnen refactoren. Ik vind het gaaf dat mijn werk en dat van mijn collega’s direct zichtbaar is in ons product en de organisatie. Hiermee ben je niet zomaar "een onderdeeltje" van een groot geheel maar draag je daadwerkelijk bij."

Picture

Danny Feskens

Accountmanager

"Eén van de belangrijkste redenen waarom ik met plezier voor Savvii werk, is omdat ik weet dat wij een goed product hebben. En we willen er samen nóg iets beters van maken! Dat houdt mij gemotiveerd. Bij Savvii werk je samen met je collega’s aan iets waar onze klanten echt op zitten te wachten en dat geeft mij de drive om iedere dag met plezier naar mijn werk te gaan."

Picture

Aaron Koster

Support Specialist

"Bij Savvii draag je als medewerker binnen een leuk en hecht clubje enthousiastelingen op talloze manieren bij aan de WordPress community. Je helpt klanten met allerlei typsiche WP vraagstukken en al doende leer je zelf ook enorm veel! Er wordt hard gewerkt maar je staat na een intensief gesprek op en daagt de baas uit voor een potje tafeltennis in de hoop hem van de 1e plek te storen! Gaaf om te mogen werken voor dit hippe bedrijfje, waar veel gelachen wordt, je kunt ontspannen op de wekelijkse bedrijfsborrel, en erg veel vrijheid geniet!"

Picture

Wouter Meuleman

Support Specialist

Bas Brader

Support Specialist

Flip Keijzer

CEO

Leonie Huijs

Office Manager

Timo Kuijpers

Content Marketeer

Caitlin de Heuvel

Financial Controller

Matthias Calis

Support Specialist

Alexander van Steen

Technical Manager

Hoe je dat doet:

  • Je hebt enkele jaren werkervaring op zak.
  • Je kunt overweg met Deployment Strategieën als Capistrano en Deployer.
  • Je kunt ook uit de voeten met Provisioning tools als Chef, Puppet, Ansible of Salt.
  • Je hebt kennis van Linux, Nginx / Hosting stacks, Varnish, MySQL, Git, SCRUM.
  • Pré: kennis van WordPress, Ruby on Rails (back-end API), PHP, en Continuous Integration (Travis).
  • Je zoekt actief naar waar je kunt helpen.
  • Je wil graag zorgen dat onze klanten succesvol zijn.
  • Je kijkt kritisch naar alles wat we doen en werkt aan verbeteringen daarvan.
  • Je staat open voor verbeteringen en groei in je eigen werk.
Picture

Een dag op kantoor:

Je rijdt het parkeerterrein op en zet je auto neer. Uit je kofferbak haal je je laptop tevoorschijn en je loopt de kantoorruimte binnen. De dag begint natuurlijk pas na een goede koffie, dus je eerste stop is het koffieapparaat.

Terwijl je jouw laptop aansluit praat je bij met je collega’s. Je support collega laat weten dat hij wat later komt, omdat hij vanochtend vroeg een serverstoring opgelost heeft. Je checkt de stand van zaken in de sprintplanning en besluit dat je je dag gaat beginnen met een PR van een nieuw script dat opgeleverd is.

In de stand up deel je het goede nieuws dat je gisteren met succes een nieuwe feature gedeployed hebt op onze servers. Met deze release heb je de TLS 1.3 support in NGINX beschikbaar gemaakt zodat klanten gebruik kunnen maken van de nieuwste SSL encryptie. Je deelt ook je prioriteit voor vandaag. Op die manier houden we elkaar scherp!

Om 12 uur is er een teamlunch waarin je alles hoort over hoe we het doen als bedrijf. We bekijken de resultaten en bespreken de aandachtspunten voor alle afdelingen. Na de teamlunch zit je hoofd even vol; tijd voor een potje tafeltennis dus! Daarna kun je weer met nieuwe energie aan de slag voor onze klanten.

Wij bieden

Goede Werkomstandigheden

We bieden een leuk salaris en 26 vakantiedagen. Belangrijker, vanaf je eerste werkdag ben je een essentieel onderdeel van een professioneel team. We zijn ondernemend ingesteld en werken met de beste tools die er zijn. Persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid en inhoudelijke uitdagingen zien wij als essentiële onderdelen van plezier in het werk.

Professionele ontwikkeling

Jouw toekomst? Die geef je zelf vorm, door jezelf te blijven ontwikkelen en door kansen pro-actief op te pakken. Je gaat mee naar (internationale) beurzen zoals WordCamp Europe en krijgt studiedagen met veel vrijheid om te bepalen waaraan je die besteed.

Gezellig team

Leuke collega’s die ook in zijn voor een potje tafel tennis of een lan party. Elkaar helpen tijdens het werk is bij ons vanzelfsprekend. We houden ook regelmatig whiteboard sessies om elkaar te helpen en van elkaar te leren.

Goede gezondheid

Flexibiliteit om te beginnen tussen 8:00-9:30, elektrisch verstelbare zit/sta bureaus, fruit, regelmatige lunches en professionele stoelmassages.

Savvii

Savvii is dé managed WordPress hosting provider van Europa. We zijn in 2013 gestart als eerste gespecialiseerde WordPress hosting partij in Europa. Momenteel helpen we met ons team honderden klanten en hosten we duizenden sites. Wij groeien hard. Waarom? Omdat we werken met een top team. Onze cultuur is inclusief, ondernemend, innovatief, delend en transparant.

Spreekt dit je aan en wil je ook een Savviista worden? Dan horen we graag van jou!

Picture

Sharing success

We groeien niet voor niets zo hard. Wij geloven er sterk in dat het delen van succes je vooruit helpt. We helpen bedrijven succesvoller te worden en zo groeien we samen verder. Daarnaast ‘sharen’ we door terug te geven aan de WordPress community. Dat doen we door WordCamps en meetups te organiseren, te sponsoren en kennis te delen op deze evenementen.

Met focus kom je verder

Wij hebben ervoor gekozen om alleen managed WordPress hosting aan te bieden. Dat betekent dat we ons ook alleen maar daarmee bezighouden. E-mail en domeinregistratie doen we niet. Daarnaast laten we geen andere CMS’en toe op ons platform. We bouwen ook geen sites, dat doen onze klanten al als de beste. Alleen hosting, alleen WordPress. Daar zijn wij het beste in.

The Savvii Way

Ongeacht de vraag, denken wij altijd met onze klanten mee. Contact met klanten zit in ons bloed, je komt ons overal tegen en we betrekken ze altijd in onze prioriteiten en ontwerpen. Wat we maken, maken we goed. Niets wordt live gezet zonder aan grondige handmatige en automatische tests te zijn onderworpen.

Neem contact op

We horen graag van je.

Leonie Huijs

Leonie Huijs

+31 24 820 0000

info@savvii.com