Sanovo Technology Netherlands

Field Service Engineer

Aalten (Gld.), Nederland

Jouw Uitdaging

Als Field Service Engineer word je onderdeel van een hecht en collegiaal team. Na een gedegen inwerktraject, welke afhankelijk is van jouw kennis, ervaring en ontwikkeling, ben je volledig inzetbaar. Je zult aan de zijde van een ervaren collega in de werkplaats kennismaken met de werkwijze en machines van Sanovo. Daarnaast zul je ook al spoedig meegaan met een opdracht in het buitenland.400

Medewerkers

140

Landen actief

300

Machines per jaar wereldwijd

Jouw verantwoordelijkheden

 • Wereldwijd installeren, onderhouden en repareren van onze systemen
 • Opleiden/technisch instrueren van klanten/gebruikers m.b.t. geleverde systemen
 • Afname en overdracht van de installatie d.m.v. een Field Acceptance Test
 • Rapporteren (in het Engels) over uitgevoerde werkzaamheden en wijziging- en verbetervoorstellen aan Manager Service en QHSE Manager
 • Ondersteuning bieden aan de Helpdesk

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek, Mechatronica of Besturingstechniek
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Je spreekt je talen; in het Engels en Duits red jij je zowel mondeling als schriftelijk
 • Je reist graag; 60-70% van de tijd internationaal reizen is geen enkel probleem
 • Je hebt kennis van aandrijf- en besturingstechniek
 • Je bent in staat om snel te schakelen en je bent sterk in het communiceren met klanten en collega's
 • Je bent analytisch sterk, flexibel en stressbestendig
 • Je ben in bezit van rijbewijs B
 • Je ben bij voorkeur woonachtig in de regio, maar dit is niet noodzakelijk

Collega's aan het woord

Hein Visscher

Manager Projects-afdeling

"Ik werk met veel plezier bij Sanovo Technology Netherlands. De disciplines Sales, R&D, Operations, Service en Projects werken goed samen om wereldwijd mooie en high performing machines uit te leveren. De combinatie van mechanica, electronica, pneumatiek en besturing maakt onze installaties fascinerend. In onze open bedrijfscultuur zijn collega’s vastbesloten om projecten keer op keer succesvol af te ronden. Kom jij ons Field service team versterken? Ga de uitdaging aan en wees onze nieuwe spin in het web!"

Mark Springer

Manager Service

"Werken op de service afdeling van Sanovo Technology Netherlands doe ik met veel plezier. Het is een hecht team dat goed op elkaar ingespeeld is. Hoewel de meeste mensen vaak op reis zijn is er toch veel intern contact en ondersteunt iedereen elkaar. Het is een constant leerproces omdat onze machines voortdurend doorontwikkeld worden en wij regelmatig vernieuwde producten op de markt brengen. Als Manager Service ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze afdeling en verwelkom ik graag nieuwe Field Service Engineers. Die worden gedegen opgeleid, zowel intern als in het veld, waar ze door collega-Field Service Engineers worden begeleid".

Erik Vreeman

Service Engineer

"Als Service Engineer bij Sanovo Technology Netherlands werk ik meestal in het buitenland. Hier installeer ik machines die in onze fabriek in Aalten worden gebouwd, Na een installatie blijven wij ongeveer een week bij de klant om hun te leren met de machine om te gaan, en voeren wij de uiteindelijke overdracht uit naar de klant toe. Tevens word ik ingezet om storing op te lossen op deze machines en onderhoud te plegen. Door de vele verschillende machines blijf ik altijd leren en blijft het werk interessant".

Over SANOVO Technology Netherlands

SANOVO Technology Netherlands is onderdeel van de SANOVO Technology Group met wereldwijd ruim 400 medewerkers. SANOVO Technology Netherlands ontwikkelt en produceert eiersorteer- en verpakkingsmachines. Sinds de oprichting – in 1956 – heeft de organisatie zich wereldwijd geprofileerd als een betrouwbare en vooruitstrevende partner, die heeft aangetoond voorop te lopen met de modernste ontwikkelingen om te voldoen aan de eisen die gesteld worden in de eier-verwerkende industrie. De innovatieve kracht, expertise en ervaring stelt de organisatie in staat om voortdurend vernieuwende producten te ontwikkelen.

De ontwikkeling en productie vinden plaats in de vestiging Aalten; hier zijn ruim 120 medewerkers werkzaam. Behalve vanuit Aalten, vinden verkoop en service plaats via verkoopkantoren en agenten over de gehele wereld, waarmee actief wordt samengewerkt. De vestiging Aalten  is één van de grootste producenten van eiersorteer- en verpakkingsmachines ter wereld.

Picture
Picture

Wij bieden

Internationaal

Je komt te werken bij een dynamische organisatie met informele werksfeer, die innovatieve en technisch hoogwaardige machines ontwikkelt en produceert voor een wereldwijde markt, die jij ook met regelmaat bezoekt, dus zeer internationaal.

Salaris en Pensioen

Naast je bruto marktconform salaris ontvang je als ontvang je als Field Service Engineer van Sanovo Technology Netherlands standaard 35% toeslag over je uurloon en 8% vakantiegeld. Omdat je relatief veel in het buitenland bent krijg je ook Buitenlandtoeslagen. Sanovo Technology Netherlands valt onder de CAO Metalektro, een uitstekende CAO met 27 vakantiedagen,13 ATV-dagen (waarvan 6 om te zetten zijn in een bruto-salaris), aanvulling bij ziekte en pensioen volgens PME Bedrijfspensioenfonds. Tot slot bieden we je een contract van minimaal een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Reiskosten

Reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer o.b.v. € 0,19 per kilometer

Studie

Mogelijkheden tot volgen van opleidingen en trainingen

Gezondheid

Je hebt de Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve zorgverzekering van Menzis. Daarnaast hecht Sanovo Technology Netherlands veel waarde aan gezondheid, veiligheid en duurzame inzetbaarheid waardoor ze een goede arbeids-/rustverhouding hebben.

Verzekering

We beschikken over een WGA-hiaat aanvulling (indien onverhoopt arbeidsongeschikt), Voordelige ANW-hiaat verzekering en Werkkostenregeling (belastingvrij)

Overig

Een mobiele telefoon, laptop en gereedschap krijg je van de zaak en natuurlijk hebben wij de leukste personeelsvereniging die jaarlijks gezellige uitjes organiseert.

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Gerrie Jetten-Piek

Gerrie Jetten-Piek

+31 6 516 036 01

gjn@sanovogroup.com