Opening media image

Ropeblock

Technical Sales Coordinator (Oldenzaal)

Oldenzaal, Nederland

Jouw uitdaging

Als Technical Sales Coordinator ben je samen met je collega’s een belangrijke spil in de organisatie. Je ondersteunt de buitendienst collega’s, door klantspecifieke vragen uit te werken in een basisontwerp en het maken van een voorcalculatie en offerte hiervoor. Maar ook door orders in te voeren en deze orders goed de organisatie in te leiden. Hiervoor sta je dagelijks in contact met klanten en je collega’s in Oldenzaal en onze vestiging in Halsteren.

Picture

Jouw insteek

Voor jou bestaat klanttevredenheid uit de juiste aanbieding (productkwaliteit, prijs en levertijd), omgeven door de juiste zorg (aandacht en daadkracht).

Je voelt de organisatiedynamiek goed aan en je weet hierbinnen de juiste belangen te behartigen en hier draagvlak voor te creëren.

Jij weet als Technical Sales Coordinator realistische beloftes te verkopen, waarbij je commitment van de organisatie krijgt.

Om dit te bereiken werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen Engineering, Supply en Productie.

Onze leidende marktpositie is het resultaat van voortdurende investeringen in de ontwikkeling van onze organisatie én medewerkers.

Samen streven we naar een open en informele bedrijfscultuur. Betrokkenheid wordt aangemoedigd door teamwork en wederzijdse ondersteuning, inspireren van ideeën en mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Picture

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MTS opleiding (bij voorkeur werktuigbouwkunde) afgerond en je hebt enkele jaren werkervaring in een binnendienstfunctie met de verkoop van technische producten.
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel, communicatief vaardig en organisatorisch sterk. Plannen, voortgangsbewaking en accuratesse zijn voor jou vanzelfsprekend.
  •  De talen Nederlands en Engels zijn voor jou in zowel woord als geschrift geen enkel probleem. 
  • Daarnaast heb je ervaring en affiniteit met MS Office en mogelijk met ERP software.
Picture

Wij bieden

Ropeblock is een bedrijf met een informele bedrijfscultuur. Samenwerken, meedenken en meewerken aan nieuwe oplossingen zijn belangrijk. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en continu gestimuleerd, met volop mogelijkheden jezelf te ontplooien. We zijn trots op onze fijne werksfeer en de uitdaging die het werk biedt.

Ropeblock biedt marktconforme arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw ervaring. Daarnaast investeren wij in je persoonlijke groei, zodat je op de juiste manier met  de organisatie meegroeit. Ropeblock valt onder de cao Metalektro.

Picture

Collega`s

William Schuurman

Technical Sales Coordinator

"Als Inside sales medewerker heb je te maken met een breed scala aan klanten". Je wordt elke keer weer uitgedaagd'.

Ron Kammeijer

Commercieel Manager

"De markt groeit momenteel sterk, daarom heb jij nu de kans om ons ervaren team te komen versterken".

Marco Pontvuijst

International Sales Engineer

"Ropeblock is leverancier voor veel bekende kraanfabrikanten, zoals; Liebherr, Manitowoc en Terex".

Over Ropeblock

Ropeblock is expert in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staalkabel- industrie. Een thuis voor (technische) specialisten die samen met haar leveranciers en klanten efficiënte en innovatieve  producten realiseert. We zijn een zelfstandige onderneming en een internationale speler van formaat in een niche markt (in de segmenten Cargo Handling – Maritiem; Offshore; Construction; Dredging en Rigging).  De focus voor  de komende jaren ligt op verdere internationale groei, waarbij  kwaliteit, efficiency en innovatie hoog in het vaandel staan.

Picture
Picture
Picture