Opening media image

MSD

Senior Pharmaceutical Specialist

Haarlem, Nederland

Over de functie
Als Senior Pharmaceutical Specialist op de Quality Assurance afdeling draag je zorg voor de initiëring en uitvoering van kwaliteitsverbeteringen, het adviseren over farmaceutisch technische issues en over kwaliteit- en compliance gerelateerde issues, alsook het implementeren van oplossingen.

De Senior Pharmaceutical Specialist rapporteert aan de Associate Director QA.

Over het Center of Excellence (CoE) Quality Operations
Vanuit Haarlem distribueren 2.500 verschillende verpakkingen van geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa.

In Haarlem zijn ook de afdelingen Sales, Marketing, Medical Affairs, Quality, Technical Operations en Global Support functions vertegenwoordigd.

De Center of Excellence (CoE) Quality Operations is verantwoordelijk voor het sturen en coördineren van het kwaliteitsbeleid van Haarlem, in overeenstemming met bestaande wet- en regelgeving.

1956

Gestart in Nederland

4

Vestigingen in NL

5800

Werknemers in NL

Primaire verantwoordelijkheden

  • Evalueren van de gevolgen van externe richtlijnen; initiëren en ontwikkelen van policies en procedures; goedkeuren van (incidentele) afwijkingen van goedgekeurde policies en procedures; Optreden als Subject Matter Expert tijdens GMP inspecties en klanten audits.
  • Verantwoordelijk voor Quality Risk Management, data integrity en medewerantwoordelijk voor Product Quality Complaints.
  • Namens QA deelnemen aan diverse complexe of high impact projecten.
  • Initiëren, formuleren en uitvoeren van voorstellen voor kwaliteitsverbeteringen.
  • Zorgdragen dat Operationele interne CoE Quality activiteiten in compliance zijn met regelgeving en voldoen aan vastgestelde lead times.
  • Kwaliteit borgen binnen het change control traject.
  • Naast het management van het Deviation Platform, ook het leiden en rapporteren van onderzoeken van complexe kwaliteitsafwijkingen leiden en rapporteren. De complexiteit kan bestaan uit zowel inhoudelijke als multidisciplinaire factoren.
  • Samenwerking met de Pharmaceutical Specialists van de IPTs en de CoE TechOps.
  • Bijdragen aan een groeiend kwaliteitsbewustzijn binnen vestiging Haarlem; uitdragen van het kwaliteitssysteem en daarbij vertegenwoordiger voor Quality zijn binnen verschillende systemen. 
Picture

Jouw collega's

Jouw Profiel

Opleiding

Je beschikt over een afgeronde HBO / BSc of WO / MSc opleiding, bij voorkeur in de richting farmacie, chemie, life science of aanverwant.

Ervaring

Tenminste 5 jaar relevante werkervaring binnen QA of een kwaliteitsproductie- omgeving.

Kennis

Kennis van en ervaring met farmaceutisch-technische aspecten, GMP, registratie van geneesmiddelen is noodzakelijk. Ervaring met verpakkingstechnologie is een pre.

Risk management

Ruime ervaring met deviatiemanagement, change control, investigations, quality risk management.

Communicatie

Uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en resultaatgericht.

Prioriteiten

Nauwkeurig, zelfstandig, flexibel en goed kunnen schakelen tussen prioriteiten.

Taal

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift uitstekend.

Wie we zijn…
In de Verenigde Staten en Canada staan we bekend als Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS, en in alle andere landen als MSD.

Al meer dan een eeuw stellen we ons in dienst van het leven en produceren we geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten in de wereld.

Ook vandaag de dag blijft ons bedrijf voorop lopen in het onderzoek naar het leveren van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en het op een hoger plan brengen van de preventie en behandeling van ziekten die een gevaar vormen voor mensen en dieren wereldwijd.

Picture

Wij bieden

Een competitief salaris

35,5 vakantiedagen

8% vakantietoeslag 

3% eindejaarsuitkering

Incentive Plan

Een uitstekend pensioen

In-house sportfaciliteiten

Verschillende trainingsmodules

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Barbara Razenberg

Barbara Razenberg

+31 6 24 90 48 97

barbara.razenberg@msd.com