Opening media image

MSD Animal Health in Boxmeer zoekt

operators

Boxmeer, Nederland

Functie

Zoek je niet alleen naar een baan waarin je goed geld kunt verdienen, maar verlang je ook naar een werkomgeving waarin je kunt samenwerken met geweldige collega's, omringd door veiligheid en hygiëne? Zoek niet verder, want wij hebben de ideale baan voor jou!

Vanwege uitbreiding bij onze locatie MSD Animal Health in Boxmeer zijn wij op zoek naar Operators.

Bij MSD Animal Health ontwikkelen en produceren we innovatieve en toonaangevende producten die de gezondheid en het welzijn van dieren bevorderen. Als Operator speel je een cruciale rol hierin.

Stel je voor: een werkomgeving die schoon, inspirerend en vol mogelijkheden is. Een plek waar je dagelijks wordt uitgedaagd om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe successen te bereiken. Een team van toegewijde professionals staat klaar om je te ondersteunen en je carrière naar nieuwe niveaus te tillen.

Picture
2000

collega's in Boxmeer

4500

presentaties van eindproducten

100

verschillende vaccins

140

naar 140 landen

Werkzaamheden

Bij MSD Animal Health In Boxmeer vinden we een groot aantal verschillende productielijnen met uiteenlopende werkzaamheden zoals:

  • Flacon inspectie en testen: Zorg ervoor dat onze flacons voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, en waarborg de veiligheid en betrouwbaarheid van onze producten.
  • Logistieke werkzaamheden: Beheer de goederenstroom efficiënt, van ontvangst tot verzending en distributie, zodat onze producten op tijd bij onze klanten aankomen.
  • Aseptische en/of steriele productiewerkzaamheden: Werk in een ultrahygiënische omgeving en zorg ervoor dat onze producten voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • Apparatuur opbouwen en reinigen: Zet apparatuur op en demonteer deze voor een soepele productie. Houd de apparatuur grondig schoon en onderhouden voor optimale prestaties en veiligheid.

Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende en gevarieerde functie waarbij je betrokken bent bij verschillende aspecten van het productieproces, solliciteer vandaag nog en join our team!

Picture

Wat doet een operator?

Debby (MSD Boxmeer)

Technisch operator

"Open, transparante werksfeer, iedereen draagt een steentje bij"


Afwisselend en divers
Debby is verantwoordelijk voor het aansturen van de productielijn. “Ik bewaak met enkele collega’s het proces, en stuur bij waar nodig. Heel divers en afwisselend werk. Ik heb een intensieve opleiding gevolgd om verder te groeien in mijn rol. Hierin leerde ik onder andere over het verbeteren van onze processen. Ik mocht deze opleiding van MSD volgen.”

Ze is het voorbeeld van een medewerker, die een opmerkelijke carrière heeft gemaakt bij MSD Animal Health. “Voor ik bij MSD kwam, werkte ik als kapster, in de visagie en de horeca. Wat gebleven is dat ik een mensenmens ben. Dit bedrijf biedt volop kansen aan mensen die mee willen groeien. Zelf heb ik ontdekt dat ik meer in mijn mars heb, veel meer dan ik ooit kon beseffen.”

‘Volgens de laatste hightechfacilieiten met de strengste kwaliteits- en milieueisen’
De werkruimte in de nieuwe fabriek is ‘hoog steriel’ ingericht, werknemers zijn gekleed in zogenaamde cleanroomkleding. Zo worden de vaccins beschermd tegen mogelijke invloeden van buitenaf.

“Wij werken altijd volgens de strengste kwaliteits- en milieueisen. In de nieuwe fabriekshal zijn alle machines en werkbladen van roestvrij staal en glas, zodat we vaccins vanuit de grootverpakkingen 100 procent steriel in kleine flesjes kunnen verpakken.”

Frank (MSD Haarlem)

Technisch operator O2 High

"Mooi om iemand te helpen zo'n lijn echt te leren kennen"


Aan wat voor producten werk jij zoal?
“Ik werk momenteel aan drie verschillende lijnen, waarop allerlei producten kunnen worden verpakt. Van tabletten in blisters tot tabletten/capsules die in flesjes worden verpakt en vervolgens op hun eigen lijn met de juiste bijsluiter in doosjes worden verpakt. Ook sta ik op een vrij nieuwe lijn (Late Stage Customization), waar de complete dekfolie naar behoefte van de klant apart op de blister geprint wordt. Waarna de blister met een bijsluiter in een doosje wordt verpakt.”

Aan wat voor volumes moet ik dan denken?
"Dat varieert, maar het gaat toch al gauw over duizenden verpakkingen per uur.”

Grotendeels automatisch neem ik aan. Wat houden jouw werkzaamheden in?
“We staan met twee mensen aan de lijn om het hele proces – van het storten van tabletten tot het printen van codes - in de gaten te houden. We voeren controles uit, grijpen in bij afwijkingen of lossen kleine storingen op. Omdat we meerdere producten en soorten verpakkingen verwerken, moet de lijn ook regelmatig omgebouwd worden.

En ik ben ook vaak bezig met het opleiden van nieuwe operators. Een tijd terug heb ik ook heel fotoboek gemaakt met stap-voor-stap instructies voor het ombouwen van een lijn.”

In 28 jaar heb je vast het nodige zien veranderen...
“Ja, dat kun je wel zeggen! Er is veel gedigitaliseerd. Vroeger moest je ‘in process’-controls, waarbij je om de zoveel tijd een verpakt product inspecteert, helemaal op papier afhandelen. Nu gewoon op een touchscreen aan de lijn. Er is veel IT omheen gekomen. Maar in de kern is een verpakkingslijn natuurlijk vooral veel mechanica en elektronica. Zelf vind ik dat mooi. Ik hou echt van techniek, ik was voor ik bij MSD begon gereedschapsmaker bij Fokker...”

Heb je in dit werk een technische achtergrond nodig?
“Het is wel prettig als je enige technische kennis hebt, maar alles kun je leren! Ik merk dat mensen die op dit moment bij MSD beginnen, vaak minder technische affiniteit hebben dan vroeger. Soms wordt ook wel onderschat hoeveel tijd het kost om iemand echt goed in te werken. Maar het is wel leuk om te doen, mooi om dan na na een tijdje te zien dat iemand de lijn echt kent en plezier heeft in het werk!”

Aleyna (MSD Boxmeer)

Level 3 Bioprocess Technician

"Je krijgt hier kansen genoeg om door te groeien"


Wat doet jullie IPT precies?
“Bij ons IPT vullen we vloeibare diergeneesmiddelen af, in flesjes en spuiten van allerlei formaten. De taken als operator variëren. Als cleanroom-operator ben je verantwoordelijk voor de vullijnen in het steriele deel van het gebouw. De zogenoemde’buitenom-operators’ zorgen voor werkzaamheden eromheen. Denk aan het klaarzetten en insluizen van materialen en allerlei administratieve handelingen.”

Wat vind jij het leukste aan je werk?
“Ik vond zelf het werken in de cleanroom erg mooi. Je bent echt verantwoordelijk voor zo’n lijn, en je moet kleine technische storingen zelf oplossen. Lijnen moeten tussen batches door worden ingesteld op het volgende formaat. Je bent tussendoor ook monsters aan het nemen, of ‘fingerprints’ waarmee we moeten aantonen dat we volledig steriel hebben gewerkt. Heel gevarieerd. En als alles goed loopt, dan voelt dat echt goed.”

Hoe ben je op deze plek terecht gekomen?
“Ik werkte in de horeca, maar zocht een serieuze baan waarin ik door kon groeien. Vanaf het begin ben ik hier goed ingewerkt. Eerst op alle lijnen waar je aan komt te werken. Recent kreeg ik nog een opleiding aangeboden als facilitair leidinggevende, en kort daarna werd ik aangenomen als senior operator.”

Waar ben je in je nieuwe rol mee bezig?
“Ik sta niet meer aan de lijn en zit nu wat meer op kantoor. Ik vond de documentatiekant van het werk altijd al interessant en daar ben ik nu meer mee bezig. Het controleren van batchdocumentatie, zorgen dat alles volledig is en doorkan naar de volgende afdeling. Als er issues zijn waarover gerapporteerd moet worden, dan ga ik op onderzoek uit. Praten met de operators, een oplossing bedenken en vastleggen. Ander werk, maar nog wel dicht op de praktijk. Het helpt dus ook echt dat ik zelf aan de lijn heb gestaan.”

En de volgende stap?
“Voor nu ben ik echt blij dat ik deze stap al zo snel heb kunnen maken. En er komen nu vast weer nieuwe mogelijkheden. Je moet jezelf natuurlijk wel laten zien, maar dan krijg je kansen genoeg!”

Wat wij vragen:

Een afgeronde MBO-3 opleiding

...of de bereidheid om deze te behalen. Uiteraard kan je rekenen op ondersteuning van ons.

Beschikbaarheid om te werken in ploegendienst

Geen 9 - 5

Bij voorkeur werkervaring als operator

Geen ervaring, wel gemotiveerd? Ontdek samen met ons welke kansen er voor jou zijn tijdens een persoonlijk gesprek.

Wat wij jou bieden

Naast dat je werkt met de allerleukste collega’s bieden we je uitstekende  arbeidsvoorwaarden.

Onze locatie MSD Animal Health in Boxmeer is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. We bevinden ons naast het treinstation en er is voldoende parkeergelegenheid.

Daarnaast hebben wij een bedrijfsrestaurant waar je tegen een eerlijke prijs kan genieten van heerlijke maaltijden.

Bij de start krijg je een "buddy" toegewezen die je wegwijs maakt, en er worden diverse trainingen aangeboden, bijvoorbeeld over hoe je ervoor zorgt dat geneesmiddelen op een veilige en kwalitatief hoogwaardige manier worden geproduceerd (GMP-richtlijnen).

Picture

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris

Contract voor 12 maanden

Met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd

Ploegentoeslag

Voor het werken in ploegendiensten

35,5 Vakantiedagen

Om op te laden en te genieten

Jaarlijkse financiële bonus

Op basis van het bedrijfsresultaat en jouw prestaties

8% Vakantietoeslag

Een zonnige 8% vakantietoeslag over je jaarsalaris

3% Eindejaarsuitkering

Een feestelijke eindejaarsuitkering over je jaarsalaris

Een buitengewoon goed pensioen

Voor de oude dag

Reiskostenvergoeding

Neem contact op

We horen graag van je.

Danny Derlagen

Danny Derlagen

sourcing@merck.com