Opening media image

HAYSTAQ

Test Automation Engineer

Opdrachten op max 1 uur reizen (incl. file) vanaf huis, Nederland

Jouw uitdaging

Testautomatisering is een mooi vak. We doen dit met de beste consultants van Nederland. Echte specialisten in testautomatisering die mooie oplossingen bij onze klanten neerzetten. Die daarbij kunnen sparren met hun ervaren collega’s.

Bij Haystaq staan onze mensen centraal. Samen zoeken we naar opdrachten die het beste bij jóu passen. Daarbij letten we ook op de afstand. Je werkt bij ons op maximaal 1 uur vanaf huis inclusief eventuele files. Dat is geen loze belofte, wij maken het waar.

Het is onze ambitie om samen de beste van Nederland te worden. We willen al onze klanten volledig kunnen bedienen en het kenniscentrum van Nederland worden. Jouw ontwikkeling is dan ook onze prioriteit. Dit doen wij via goede opdrachten, kennisuitwisseling en opleidingen.

Werken bij Haystaq betekent ook je steentje bijdragen aan haar evolutie. Belangrijke beslissingen over de koers van Haystaq nemen we samen. Soms maken we misschien verkeerde keuzes, maar daar leren we van. Voor al onze keuzes geldt dat ze integer zijn, jou centraal stellen en de lange termijn laten prevaleren boven de korte termijn.

En dit allemaal in een informele sfeer, waar iedereen puur en zichzelf kan zijn. Oh ja, bij voorkeur combineren we dit met een bourgondisch, Brabants sausje!

Picture

Bedrijf volledig gespecialiseerd in testautomatisering

Kleine omvang, maar met grote klanten en een directe relatie met de klant

Geen platte uitvoer, maar werken als een ware professional die de kar trekt bij de klant

Werkelijk aandacht voor de work-life balans en maximaal 1 uur reistijd (incl. file)

Voldoende mogelijkheden om je kennis te verdiepen en te leren van andere ervaren specialisten

Betrokken collega’s die gezamenlijk de identiteit en koers van het bedrijf ontwikkelen

Je collega’s nog echt kennen in een gezellige, informele sfeer met regelmatig leuke activiteiten

Jouw verantwoordelijkheden

Ontwikkelen van geautomatiseerde testen;

Uitvoeren van geautomatiseerde testen;

Rapporteren over de uitkomst van geautomatiseerde testuitvoer;

Implementeren van tooling en test automation framework;

Implementeren continuous integration framework.

Enkele collega’s

Maarten Beks

“Door mijn brede oriëntering leg ik snel verbanden tussen verschillende disciplines…”

Erik van Leeuwen

“Don’t repeat yourself. Ook niet met testen!”

Bas van Bussel

“Door de vele verschillende projecten is mijn IT-horizon aardig verbreed, en door regelmatig met een diversiteit aan tools te werken, kan ik de ontwikkelde theorieën steeds toetsen aan de praktijk”

Jij!

Jij bent als Test Automation Engineer creatief, je denkt out of the box en kijkt voorbij je eigen schaduw. Als Test Automation Engineer ben je de spin in het web als het gaat om het automatiseren van regressietesten. Of het nu gaat om het automatiseren van ketentesten, API testen of testgevallen voor mobile, jij weet altijd je mannetje (of vrouwtje) te staan. Bij voorkeur ben jij naast het automatiseren van functionele testen, ook bekend met mobile-, performance- of security testen. Vanzelfsprekend heb je adequate kennis van ICT in algemene zin en softwaretesten in het bijzonder. Daarnaast ben je natuurlijk assertief, communicatief sterk, maar bovenal eerlijk en authentiek.

Picture

Jouw kennis

  • Tenminste 2 jaar ervaring als Test Automation Engineer;
  • Basiskennis programmeren en SQL;
  • Basiskennis testspecificatietechnieken;
  • TMap Next of ISTQB gecertificeerd;
  • Ervaring met Agile werken, Continuous Integration of DevOps;
  • Kennis van non-functioneel testen, zoals bijvoorbeeld security- of mobile testen.
  • Ervaring met minimaal drie testtools, zoals: SOAP-UI, Selenium, FitNesse, Tosca, Ranorex, SpecFlow, Cucumber, HP UFT, HP LoadRunner, JMeter en NeoLoad.
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Jouw Nederlands en Engels zijn meer dan goed;
  • Verder heb jij een visie op testautomatisering en ben je assertief, proactief, communicatief vaardig, ambitieus en leergierig.

Wij zijn Haystaq

Haystaq is een jong testbedrijf dat gespecialiseerd is in testautomatisering. Wij leveren toegevoegde waarde aan onze klanten door het garanderen van business continuity. Dit doen we door hoogwaardige testautomatisering te implementeren: van unittesten tot en met acceptatietesten. Naast het automatiseren van testen, bestaat ons portfolio ook uit diensten, zoals het opstellen van een business case en het selecteren van de meest geschikte testtool. We zijn de besten uit ons vak, een tikje eigenwijs en vooral klantgericht. Buiten de opdrachten en projecten bij onze klanten, doen we veel samen. We delen onze kennis, inspireren elkaar, dagen elkaar uit en ondernemen maandelijks leuke dingen.

Picture
Picture

Wij bieden jou

We verwachten een hoop van jou, maar je krijgt er veel voor terug: een zeer competitief salaris, aantrekkelijke bonusregeling, een leaseauto, veel studiemogelijkheden, aansprekende opdrachten en de natuurlijk de leukste collega’s van Nederland. Elke maand organiseren we iets met en voor elkaar, want samenwerken, delen en leuke dingen doen vinden we belangrijk. En, Haystaq is jong, dus jouw inbreng maakt ook echt het verschil!

Werkgeversonderzoek 2018

GROUP9, het zusterbedrijf van Haystaq, haalt dit jaar als topwerkgever de zesde plaats in het werkgeversonderzoek van Computable. Wij zijn natuurlijk erg blij met dit mooie resultaat voor onze collega’s. Des te meer doordat Haystaq dezelfde goede werkomgeving biedt als GROUP9. Wil jij meer weten over wat het werken bij Haystaq zo leuk maakt? Laat dan vooral wat van je horen. Wij vertellen je graag meer.

"ICT Spirit, Xpirit, Intermax Cloudsourcing, IHomer, Group9 en Praegus; het zijn niet de meest bekende namen uit de Nederlandse ict-markt. Toch zijn dit de bedrijven die voor meer dan de helft de top tien bepalen van het werkgeversonderzoek onder ict-bedrijven, dat Computable liet uitvoeren door Enigma Research. Ict’ers die werken voor een ict-bedrijf waarderen hun werkgever in ieder geval gemiddeld met een 7,96."

"Group9 is ook al een softwarehuis, maar dan gespecialiseerd in Javadevelopment. Het bedrijf uit Vught neemt in het werkgeversonderzoek onder ict-bedrijven de zesde plaats in. Group9 wil hoge kwaliteit leveren en gaat volgens eigen zeggen niet voor ‘wegwerpsoftware’. Binnen het bedrijf heerst een open cultuur met weinig hiërarchie. Beslissingen worden genomen door consultants en managers samen. Group9 streeft er naar om al zijn medewerkers te blijven ontwikkelen en heeft daarom persoonlijke ontwikkelprogramma’s op maat gemaakt. Dit houdt in dat er geïnvesteerd wordt in ieders sterke punten en dat voor minder sterke punten collega’s aan elkaar gekoppeld worden. Een interessante denkwijze die door het eigen personeel met een 9,32 gewaardeerd wordt."

---Computable Magazine, #4 2018

Picture

Neem contact op

We horen graag van je.

Mike

Mike

+31 30 634 00 88

vermeulen@qsxl.com