Opening media image

Gelre ziekenhuizen zoekt een

ANIOS Chirurgie

Apeldoorn en Zutphen

ANIOS Chirurgie / Basisarts

Ben jij (bijna) basisarts en wil jij buiten de Randstad werken in een topklinisch ziekenhuis? Kom dan bij Gelre ziekenhuizen werken!

Bij ons krijg je de ruimte om alle facetten van de chirurgie te leren kennen en ervaring op te doen.

We ondersteunen je graag bij het ontwikkelen van relevante vaardigheden.

Picture

Wij bieden de mogelijkheden,
terwijl jij je eigen carrière uitstippelt!

€5.801

maximum salaris

38

urige werkweek

12

maanden contract

€€€

opleidingsbuget

Wie zijn wij?

De vakgroep chirurgie bestaat uit 20 enthousiaste gedifferentieerde chirurgen (GE, Vaat, Trauma en Onco).

We werken met een grote groep arts-assistenten (AIOS, AIGT en ANIOS) op locatie Apeldoorn en Zutphen.

Onze vakgroep wordt al meer dan 25 jaar erkend voor de opleiding algemene heelkunde en de opleiding AIGT (arts internationale geneeskunde en tropen geneeskunde).

Tevens participeren wij in de opleiding van Summa co-assistenten van de UMCU. Ons ziekenhuis heeft een ambitieus en veilig opleidingsklimaat.

Picture

Opleiders en ANIOS aan het woord

Dr Peter van Duijvendijk

GE-Oncologisch chirurg en opleider

Als opleider heb ik een passie voor het opleiden van  de volgende generatie artsen, al dan niet in opleiding tot chirurg en richt me erop om hen niet alleen chirurgische vaardigheden bij te brengen, maar ook algemene vaardigheden, zoals leiderschap en communicatie. Iets waar de bij ons werkende artsen gedurende hun hele carrière van zullen profiteren.


"Op mijn achttiende heb ik Zeeland verlaten om in Leiden geneeskunde te gaan studeren. Tijdens mijn studie werkte ik voor de Stichting Eurotransplant als transplantatie coördinator en kwam in aanraking met de transplantatie-chirurgie van onder andere levers. Ik werd hier zo door geïnspireerd dat ik onderzoek ben gaan doen in New York. En later na het behalen van mijn artsexamen werkte ik als arts-onderzoeker in het AMC in Amsterdam, alwaar ik ben gepromoveerd. Vervolgens ben in opleiding gegaan tot chirurg in het AMC, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en uiteindelijk tot en met 2005 in Gelre ziekenhuizen, Apeldoorn. Na wat omzwervingen in Oxford, Leuven en het Radboudumc ben ik weer teruggegaan naar Gelre ziekenhuizen om vanaf 2012 opleider Heelkunde te zijn. Ik streef ernaar de unieke uitdagingen van artsen - al dan niet in opleiding - te herkennen en werk eraan om hen in ons ziekenhuis te ondersteunen en bij de volgende stap in hun carrière. Daarnaast ben ik een toegewijd chirurg met als doel het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg aan patiënten, die zichzelf voortdurend bijschoolt over de nieuwste ontwikkelingen en deze integreert in de patiëntenzorg wanneer dat kan. Ik sta erom bekend dat ik de tijd neem om de behoeften en zorgen van patiënten te begrijpen en medeleven te tonen. Mijn ambitie is om dit over te brengen op de artsen die bij ons werken.

Dr Hessel Buscher

Vaatchirurg en plaatsvervangend opleider

Ik deel de passie van opleiden met Peter. Onze ambitieuze vakgroep heeft oog voor patiënt èn medewerker. Wij stellen ons tot doel om de volgende generatie artsen te inspireren en te ondersteunen en bovenal enthousiast te maken voor ons mooie vak. Het maakt ons niet uit of je chirurg wilt worden of om een andere reden chirurgische ervaring op wilt doen. We vinden het leuk om je inzicht te geven in chirurgisch denken, waarom we de dingen doen zoals we ze doen, zodat je de best mogelijke zorg kunt bieden aan je patiënten.  


Bij ons krijg je je eigen rol, je draagt je steentje bij. Je ziet diverse patiënten en werkt met een bevlogen team. Net als de AIOS neem je deel aan besprekingen en aan het onderwijs. Je krijgt niet alleen onderwijs, maar geeft ook onderwijs aan assistenten en coassistenten. Ook bieden we diverse mogelijkheden aan ANIOS die interesse hebben in wetenschappelijk onderzoek. Binnen onze vakgroep heerst een plezierige werksfeer. We denken met je mee in mogelijkheden en streven ernaar jou een leerzame, uitdagende tijd bij ons te geven in een zelfstandige rol. 

Yassin Eddahchouri

ANIOS in Gelre en nu AIOS Chirurgie in Nijmegen

Bij Gelre ziekenhuizen had ik mijn eerste klinische baan na mijn studie geneeskunde. Ik werd zeer goed ontvangen, goed en ruim ingewerkt en ik maakte al snel stappen. De sfeer in het team vond ik bijzonder goed. De staf vindt de sfeer ook belangrijk en dat merk je als AIOS en ANIOS. Ik had echt het gevoel onderdeel van het team te zijn. Naast Apeldoorn werk je ook een periode van 6 tot 12 weken in Zutphen. Omdat dit een wat kleiner ziekenhuis betreft, is daar een lagere bezetting AIOS, waardoor je als ANIOS vrijwel elke dag op de OK of op de POK mee mag draaien.


De SEH wordt voor de snijders bemand door een assistent van de chirurgie. Voor mij een geweldige ervaring, want hierdoor maakte ik in de volle breedte kennis met het vak, inclusief de praktische zaken zoals reposities bij traumapatiënten. Er is altijd een specialist op wie ik terug kon vallen. Als je wat meer ervaring hebt, mag je als ANIOS mee-opereren.  Ik kan lang doorgaan over de positieve kanten van Gelre ziekenhuizen, maar het belangrijkste is denk ik, dat de chirurgen de teamspirit hoog in het vaandel hebben staan en dat werken in deze vakgroep voor elke (ook beginnende) ANIOS als een warm bad zal zijn. Al mijn (ex-)collega ANIOS zullen dit beamen!

Eliza Hagens

ANIOS in Gelre en nu AIOS MKA Chirurgie in Amsterdam

Voordat ik in opleiding kwam, heb ik als ANIOS chirurgie bij Gelre ziekenhuizen gewerkt. Klinische ervaring hielp mij om het juiste specialisme te kiezen. Werken bij Gelre was voor mij  een goede eerste baan met voldoende begeleiding, waar ik heb geleerd zelfstandig te worden. Onder begeleiding van de specialisten, leerde ik vertrouwen op mijn eigen kunnen: ik werkte op de SEH, werkte als zaalarts, was beschikbaar voor consulten en in Zutphen werd ik ingezet op de OK en de POK.


In de dienst zag ik ook patiënten voor andere snijdende specialismen. Naast het werken met patiënten wordt er een goede hoeveelheid onderwijs gegeven en heerst er onder de assistenten en chirurgen een goede sfeer (op de werkvloer, maar er zijn ook superleuke activiteiten buiten het werk: zo wordt er bijvoorbeeld ieder jaar geskied met de chirurgen). Hoewel ik in Amsterdam woon, vond ik de reisafstand per auto echt prima te doen. Al met al is het dus een heel leerzame en leuke periode voor mij geweest.”

Wie ben jij?

Opleiding geneeskunde

Je bent (bijna) in het bezit van een afgeronde opleiding geneeskunde en je beschikt (binnenkort) over een geldige BIG-registratie.

Eigenschappen

Je bent ondernemend, kritisch, enthousiast en leergierig.  En natuurlijk een teamspeler.

Zorg voor patiënten

Als ANIOS Chirurgie draag je met het team van zorgprofessionals bij aan de acute zorg, en de pre- en postoperatieve zorg van patiënten.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden voer je voornamelijk uit op de verpleegafdelingen, de spoedeisende hulp, de polikliniek, en op de poliklinische en reguliere operatiekamers.

Picture

Wat bieden wij?

Bij Gelre ziekenhuizen hebben we aandacht voor jou. Je wordt op een zeer laagdrempelige manier begeleid door de stafleden.

We willen je graag helpen doorgroeien op termijn ongeacht je carrièreplannen en ondersteunen je desgewenst graag bij het vinden van een felbegeerde opleidingsplek.

Er is aandacht voor persoonlijke intervisie als daar behoefte aan is. We koppelen je ook aan één van de chirurgen, zodat je altijd op iemand terug kunt vallen. Er heerst onderling een goede sfeer, zowel binnen de assistentengroep als met de chirurgen.

We bieden je een afwisselende baan in een leerzame werkomgeving met een skills-lab, mediatheek en Simendo laparoscopie trainer.

Gelre ziekenhuizen heeft goede samenwerkingsverbanden met universitaire centra, waaronder het Amsterdam UMC en UMC Utrecht.

Klik hier voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Primaire en secundaire voorwaarden

Dienstverband

Je krijgt een arbeidsovereenkomst bij Gelre ziekenhuizen voor de duur van tenminste 12 maanden. Het aantal uren dat jij per week wilt werken is bespreekbaar.

Maatwerk rooster

Je hebt invloed op je rooster en je werkt in een heldere dienstenstructuur. Werk en privé zijn goed te combineren.

Uitstekend salaris

Het salaris is ingedeeld conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 65 met huidig maximumsalaris van € 5.801,- bruto per maand bij een dienstverband van 38 uur per week. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

ATLS-cursus

Een ATLS-cursus wordt vergoed en geregeld als je deze nog niet hebt gevolgd. Dit is een leerzame cursus die je nodig hebt om deel uit te kunnen maken van het traumateam op de spoedeisende hulp.

Opleidingsbudget

Er is een ruim aanbod aan onderwijsmomenten en daarnaast bieden we nog een klein persoonlijk opleidingsbudget om dit desgewenst nog wat uit te kunnen breiden.

Groepsactiviteiten

Er worden meerdere sociale activiteiten georganiseerd, zo gaan we bijvoorbeeld skiën, houden borrels, organiseren MTB-tours, etc.

Huisvesting

Tijdelijke huisvesting is ook mogelijk.

Reisafstand tot Gelre

Amsterdam 60 min (86 km). Utrecht 51 min (66 km). Nijmegen 47 min (50 km).

Picture

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

of een dagje meelopen?

Wil je aanvullende informatie of eerst een dagje meekijken in ons ziekenhuis voordat je bij ons solliciteert? Laat het ons weten!

Dr Peter van Duijvendijk

Dr Peter van Duijvendijk

06-486 912 88

vakgroep.chirurgie@gelre.nl