Opening media image

Gelre ziekenhuizen

Kinder- en/of neonatologieverpleegkundige

Wil je graag vakinhoudelijk worden uitgedaagd? Word je gedreven door het leveren van (steeds betere) kwaliteit van zorg aan kinderen en hun ouders? En doe je dit het liefst samen met je collega’s? Lees dan verder over de mogelijkheden op onze afdeling Kind & Jeugd in Gelre ziekenhuizen.

Werkzaamheden
In deze veelzijdige baan als kinder- en/of  neonatologie verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor hoog en laag complexe verpleegsituaties van kinderen in alle leeftijden en met alle ziektebeelden. Daarnaast heb je veel aandacht voor de begeleiding van de ouders. Je betrekt ouders zoveel mogelijk bij de zorg van hun kind. Ouders krijgen op onze afdeling de kans om aanwezig te zijn bij de visitegesprekken tussen arts en verpleegkundigen. De uitdaging van deze baan zit hem dus niet alleen in de technische kant, maar ook sociaal gezien ben je van grote betekenis. Je werkt op een gezinsgerichte wijze nauw samen met artsen en collega’s van de afdeling Kind & Jeugd.

Picture

Jouw Profiel

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de doelgroep (kinderen en hun ouders), ben je enthousiast over je vak en heb je plezier in je werk. Je bent zorgzaam, liefdevol, servicegericht en doortastend.

Dankzij jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden functioneer je uitstekend in teamverband. Je durft mensen aan te spreken op gedrag, maar bent ook in staat om goed te reflecteren op jezelf.

Je bent een BIG geregistreerd verpleegkundige, die in het bezit is van de specialisatie kinderverpleging en/of Neonatologie, of je bent bereid de neonatologie aantekening te volgen.

Van jou verwachten we een creatieve en stimulerende houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen de afdeling. Je wilt graag vakinhoudelijk worden uitgedaagd en wordt gedreven door het leveren van (steeds betere) kwaliteit van zorg.

Je speelt een actieve rol bij het in stand houden van een aangenaam opleidings- en werkklimaat.

Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht én je vindt het samenwerken met andere disciplines een uitdaging.

Je bent flexibel, initiatiefrijk en stressbestendig.

Je kunt ingezet worden in alle diensten.

24

minimaal aantal werkuren per week

4111

maximaal salaris

55

FWG

Wij bieden

Picture

Wij bieden een uitdagende en boeiende functie voor een neonatologieverpleegkundige/kinderverpleegkundige die hoge eisen stelt aan zijn/haar werkplek.

Werken aan je eigen ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. In ons ziekenhuis zijn ruime mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken of deel te nemen aan werkgroepen.

Om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt, bieden we jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen op onze afdeling.

De dienstlijst maak je samen met je directe collega’s. Door de goede sfeer die er heerst, komen wij er altijd samen uit. Het resultaat is een uitstekende balans tussen werk en privé.

Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdelingen. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.

Werken in een mooie groene omgeving.

Organisatie

Binnen de zorgeenheid Kind en Jeugd worden op de locaties Apeldoorn en Zutphen kinderen van 0 - 18 jaar met alle voorkomende ziektebeelden verpleegd.
Werken bij Gelre ziekenhuizen, betekent werken in een prettige omgeving waar kwaliteit van zorg en kindgerichtheid centraal staan. Binnen het team waarin je komt te werken, werken gepassioneerde kinder– en neonatologie verpleegkundigen en is men goed op elkaar ingespeeld.

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. 

 

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Lisa Lemson

Lisa Lemson

0575 592238

l.lemson@gelre.nl