Opening media image

Gelre ziekenhuizen

GZ Psycholoog

Apeldoorn

Ben jij GZ-psycholoog en werk jij graag persoonsgericht, binnen een ambitieus team, in een uitdagende omgeving en een uitdagend opleidingsklimaat? Wij zijn op zoek naar een deskundige en betrokken collega voor de versterking van onze afdeling Medische Psychologie Volwassenen, locatie Apeldoorn.

Werkzaamheden

Als GZ-psycholoog onderzoek en behandel je patiënten met psychosomatische klachten op verwijzing van de medisch specialisten (o.a. interne geneeskunde, geriatrie, gynaecologie, neurologie). Dit betreft volwassenen en oudere patiënten, zowel poliklinisch als klinisch. Daarnaast behoren ziekte-gerelateerde psychosociale problematiek en psychiatrische problematiek tot de aandachtsgebieden. Ook heb je een adviserende en ondersteunende functie ten aanzien van overige disciplines binnen het ziekenhuis en neem je deel aan mono- en multidisciplinair overleg. Je hebt  affiniteit met innovaties op het gebied van  ICT/eHealth, opleiding en wetenschap wat past bij de STZ status van Gelre Ziekenhuizen.

Picture
27

min. aantal uur per week

65

FWG

5504

max. salaris

Afdeling

De afdeling Medische Psychologie Volwassenen is consulteerbaar voor alle in het ziekenhuis aanwezige specialismen. We bieden zorg op hoog niveau; we voeren in nauwe samenwerking met de verwijzend medisch specialist diagnostiek en behandeling uit. Daarbij geldt: zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. Dit doen we tegen het licht van de landelijke somatische- en psychologische richtlijnen, waarbij we oog houden voor relevante wetenschappelijke ontwikkelingen.
Daarnaast zijn de psychologen ook actief betrokken bij de indirecte patiëntenzorg, o.a. door het geven van klinische lessen en het participeren in intercollegiaal overleg.
Ons team is ambitieus, gedreven en er heerst een uitdagend opleidingsklimaat. Je komt  te werken op een afdeling met betrokken collega’s, waar een prettige werksfeer heerst  en waar sterk persoonsgericht gewerkt wordt.


Picture

Aanbod

Een afwisselende functie in een enthousiast en gedreven team.

Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe met alle voorzieningen die je mag verwachten.

Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met de intentie om deze te verlengen.

Een contract voor 27-32 uur per week. Inschaling vindt plaats in FWG 65 conform CAO ziekenhuizen.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.

Functie eisen

  • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het (zelfstandig) uitvoeren van psychodiagnostiek, zowel neuropsychologisch- als intelligentieonderzoek en persoonlijkheidsonderzoek.
  • Daarnaast heb je aantoonbare ervaring in het behandelen van patiënten met psychosomatische klachten.
  • Je bent een pro-actieve collega die samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.
  • Je komt met inlevingsvermogen, doortastendheid en betrokkenheid de afdeling versterken.

Over de organisatie

 

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Eva

Eva

055-844 8769

e.mintjes@gelre.nl