Opening media image

Gelre Ziekenhuizen

Flexpool Verpleegkundige

Apeldoorn , Nederland

Flexpool verpleegkundige

Ben je op zoek naar een baan als verpleegkundige maar weet je nog niet precies welk  specialisme bij jou past? Of houd je van afwisseling en flexibiliteit? Kom dan ons team van de Flexpool, het flexbureau van Gelre ziekenhuizen versterken!

Als verpleegkundige van de Flexpool ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorgverlening aan onze patiënten. Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de BIG-wet en neemt deel aan scholing.

Picture
3600

medewerkers

1057

verpleegkundigen

85

verpleegkundigen in flexpool

Welke mogelijkheden zijn er?

Je komt te werken in Gelre ziekenhuizen op locatie  Apeldoorn of Zutphen. Na een inwerkperiode op maat, ga je werken op de verschillende verpleegafdelingen. Een mooie kans om te ontdekken welke afdeling bij je past, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Het kan natuurlijk ook zijn dat de flexibiliteit en afwisseling je aanspreekt.

Binnen onze flexpool wordt er gewerkt op basis van 3 werkvormen; lange termijn inzet, korte termijn inzet en flexdiensten. Afhankelijk van je ervaring en interesse en de vraag van de verpleegafdelingen, kijken we welke vorm het best bij jou past. Zo blijf je qua werk/privé goed in balans.  

 

 

Picture

Collega's aan het woord

Erik-Jan

Flexpool verpleegkundige

"Als je bij de flexpool werkt kan je als verpleegkundige snel ontdekken welk specialisme echt bij je past."


Ik werk bij Gelre ziekenhuizen omdat ik daar mijn opleiding tot verpleegkundige heb gevolgd en het een prettig ziekenhuis is met een leuke sfeer.
Ik werk in de flexpool omdat ik op deze manier flexibel ben om mijn uren in te delen en er meer mogelijk is dan op een vaste afdeling. Als je wilt kan je altijd wel werken op dagen en tijden die jou uitkomen.
Verder vind ik het leuk om ervaring op te doen op alle afdelingen. Zo heb ik in korte tijd veel kennis opgedaan. Als je bij de flexpool werkt kan je als verpleegkundige snel ontdekken welk specialisme echt bij je past.

Ilona

Flexpool verpleegkundige

"Het leuke is dat je heel allround wordt. Je beschikt over veel kennis van verschillende specialismen."


Ik werk op alle afdelingen, dat heb ik in de loop van de tijd langzaam zo opgebouwd. Steeds een afdeling erbij. Het leuke is dat je een hele allround verpleegkundige wordt. Je beschikt over veel kennis van verschillende specialismen. En als je het even niet weet zijn er altijd vaste collega's van de afdeling waar je op terug kunt vallen, want tja, je kunt ook niet alles weten...
Het is wel anders dan vast werken op een afdeling. Het inlezen in de patiënten kost meer tijd, omdat je iedere keer andere patiënten hebt. Maar dat went. Daar krijg je snel een systeem in. En je hebt een frisse blik op de patiënt, waardoor je soms dingen signaleert die de collega's, die al dagen voor deze patiënt gezorgd hebben, over het hoofd hebben gezien.
In het begin dacht ik dat je niet meer echt een band opbouwt met een patiënt, waardoor de gesprekken anders zullen zijn. Maar dat is niet zo. Het is ongelooflijk hoeveel patiënten je toch nog toevertrouwen, ook al sta je maar een dienst bij ze. Je kunt je voor 100% inzetten voor de patiënt. Ik merkte dat ik vroeger wel eens dacht, ach dat komt morgen wel, dan ben ik er ook. Dat kan nu niet meer, waardoor ik merk dat mijn inzet is verhoogd, en dat heeft een positieve invloed, ook op de patiënten.
De losse diensten die open staan op de afdelingen staan in het roostersysteem. Als er een dienst is die je wilt werken kun je die "liken". Er is keus genoeg, als je wilt kan je wel 200% werken. Uit de diensten die open staan kies ik de diensten uit die ik kan en wil werken. Mijn voorkeur gaat bijvoorbeeld uit naar de chirurgische afdelingen. Die diensten kies ik dan uit op momenten dat het mij uitkomt om te werken. Natuurlijk ben je afhankelijk van het aanbod, maar eigenlijk komt het erop neer dat ik m'n eigen dienstlijst maak. En dat is echt een heel groot voordeel!

Jeroen

Flexpool verpleegkundige

"Het werken via de flexpool geeft mij de vrijheid te werken wanneer het mij uitkomt."


Sinds 2015 werk ik als verpleegkundige via de flexpool binnen Gelre ziekenhuizen, locatie Apeldoorn. Dit geeft mij de mogelijkheid bij te blijven binnen het verpleegkundig vak. Naast mijn werk als verpleegkundige, werk ik vier dagen in de rol van docent bij de opleiding tot mbo-verpleegkundige van Aventus. Doordat ik in de beroepspraktijk werkzaam ben op verschillende verpleegafdelingen, kan ik de nieuwste inzichten en de situaties die ik tegen ben gekomen delen in de lessen die ik verzorg bij Aventus.
Het werken via de flexpool geeft mij de vrijheid te werken wanneer het mij uitkomt, bijvoorbeeld in de schoolvakanties of in het weekend. Ik kom in contact met collega verpleegkundigen, artsen en andere medewerkers binnen het ziekenhuis, die ik veel minder zou spreken als ik op één afdeling werkzaam zou zijn.
Via de Gelre roosterapp kan ik zelf mijn beschikbaarheid opgeven en de diensten die binnen de app worden weergegeven ‘liken’. Binnen korte tijd, meestal één werkdag weet ik of de door mij ‘gelikete’ dienst geaccepteerd is. Zo weet ik weken van te voren en soms in de week ervoor wanneer ik werk en op welke afdeling.
Doordat ik op meerdere afdelingen werkzaam ben, leer ik elke dienst en kom ik met verschillende patiënten, familieleden en andere naasten van de patiënten en collega’s in contact. De gesprekken die ik met hen heb en de soms kleine dingen die ik voor hen kan betekenen geven mij energie.

Ons aanbod

Keuze uit een 0-uren of urencontract, in eerste instantie voor een jaar. Dit is mogelijk voor alle werkvormen. Bij goed functioneren krijg je bij ons na een jaar een vaste aanstelling.

We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden en de werklocatie

Heb je de ambitie om de HBO-V opleiding te gaan doen of wil je jezelf specialiseren? Gelre ziekenhuizen investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt dan ook verschillende opleidingsmogelijkheden.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld 8,33% en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

De mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende afdelingen en specialismes en om jezelf in de breedte te ontwikkelen.

Wil je op den duur toch liever op een vaste afdeling werken? Dan is het mogelijk om door te stromen naar een baan op een vaste afdeling.

Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Functie eisen

Diploma

Een diploma voor verpleegkundige niveau 4 of niveau 5.

Ervaring

Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als verpleegkundige na diplomering en/of via stages.

Eigenschappen

Je doet je werk op een enthousiaste manier en treedt doortastend op.

Beschikbaarheid

Je bent minimaal 2 hele diensten per week beschikbaar.

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Flexpool team

Flexpool team

055-5818989

flexpool@gelre.nl