Opening media image

Gelre ziekenhuizen

Dialyseverpleegkundige

Dialyse Centrum Apeldoorn

Als dialyseverpleegkundige ga je werken in het Dialyse Centrum Apeldoorn (DCA). Dit middelgrote dialysecentrum is onderdeel van Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn.  In september 2018 is de afdeling volledig opnieuw ingericht volgens de principes van ‘healing environment’. We willen hiermee bereiken dat de patiënten meer comfort en een gevoel van thuis ervaren.
Op onze afdeling behandelen wij patiënten met nierfalen door het uitvoeren van een nierfunctie vervangende therapie (hemodialyse of peritoneaal dialyse). Binnen een multidisciplinair team bieden wij optimale zorg aan onze patiënten. De patiënten komen in drie groepen over de dag verdeeld, in de ochtend, middag en nacht. Werktijden zijn hieraan gekoppeld. Daarnaast werken wij met bereikbare diensten. Naast de werkzaamheden op de afdeling komen ook dialyses op de IC en CCU voor.

Kenmerkend voor onze afdeling is het groot aantal patiënten dat thuis dialyseert. Ons centrum coördineert deze behandelingen die worden uitgevoerd in samenwerking met een externe partner. Wij zijn als afdeling voortdurende in ontwikkeling, je profiteert van een goed opleidingsklimaat en sterke wetenschapscultuur. Je komt te werken in een fijn team en op een dynamische afdeling, waar de patiënt centraal staat. 


 

Werkzaamheden

  • In deze veelzijdige, zelfstandige functie als dialyseverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor hoog en laag complexe behandelingen van patiënten met nierinsufficiëntie.
  • Daarnaast komen dialyses op de IC en CCU voor.
  • Het bezoeken van patiënten thuis behoort ook tot de werkzaamheden.
  • Er is wekelijks multidisciplinair overleg, er wordt nauw samengewerkt met andere disciplines.
  • Wij bieden de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in diverse werkgroepen.

Profiel

Jij bezit een afgeronde MBO- of HBO opleiding tot verpleegkundige én een afgeronde opleiding tot dialyseverpleegkundige.

Jij kunt je vinden in onze afdelingskernwaarden, vastgesteld in het woord KLAAR? De letters staan voor: kwaliteit, lol, aanspreekbaar, actief en respect.

In jouw werk staat de patiënt centraal, je hebt affiniteit met techniek.

Jij hebt oog voor maatwerk en kunt inspelen op wisselende omstandigheden.

Jij bent bereid om in alle voorkomende diensten te werken.

Jij bent optimistisch, hebt gevoel voor humor en kunt relativeren.

24

min. uur per week

3664

max salaris

50

FWG

Aanbod

Om er zeker van te zijn dat je een goede keuze maakt, bieden we jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen op onze afdeling.

Werken aan je eigen ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. In ons ziekenhuis zijn ruime mogelijkheden om aan verschillende projecten te werken of deel te nemen aan werkgroepen.

Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden. We hebben de intentie om bij verlenging een contract voor onbepaalde tijd te bieden.

Een onlangs volledig opnieuw ingericht middelgroot Dialysecentrum dat volop in ontwikkeling is.

Werken in een mooie groene omgeving. Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.

Gelre ziekenhuizen is een STZ ziekenhuis. Dat betekent dat je profiteert van een goed opleidingsklimaat en wetenschapscultuur. Je draagt bij aan onze topklinische patiëntenzorg.

Picture

Organisatie

 

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen werkt nauw samen met het UMC Utrecht op het gebied van onderwijs en besteedt veel tijd en aandacht aan wetenschappelijk onderzoek.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

 

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Margreet

Margreet

055-5818810

m.trekop@gelre.nl