Opening media image

Gelre ziekenhuizen

CCU verpleegkundige

Apeldoorn, Apeldoorn

CCU verpleegkundige

Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de zorg? Ben je leergierig en stressbestendig en wil jij je loopbaan een nieuwe impuls geven als CCU/EHH verpleegkundige? Dan komen we graag met jou in contact!

Als CCU verpleegkundige verleen je intensieve zorg aan patiënten bij wie de hartfunctie moet worden ondersteund. Het patiëntencontact dat je op onze dynamische afdeling hebt, is relatief kort maar wel intensief. Naast het technische aspect van jouw werk, zorg jij als CCU verpleegkundige ook voor opvang, behandeling en begeleiding van de patiënt en de familie. Hierin maak jij het verschil! Naast de reguliere werkzaamheden heeft iedere CCU verpleegkundige een specifiek aandachtsgebied. Afhankelijk van jouw interesses neem je plaats in werkgroepen met thema's zoals zorgprocessen, protocollen, apparatuur, ALS trainer, bijscholingen en VIM.
 

Team en sfeer

  • Er heerst een gezellige en positieve werksfeer.
  • Binnen het team hebben we een veilig werkklimaat, waar bij ieder individu zijn/haar kwaliteiten worden bevorderd.
  • Er wordt veel gelachen binnen het team, maar zeker ook veel geleerd met en van elkaar. 
300

acute patiënten per maand

40

CCU medewerkers

1

team

Afdeling

De Cardiac Care Unit (CCU) en de eerste hart hulp (EHH) vormen bij het Gelre ziekenhuis, locatie Apeldoorn, één afdeling. Als CCU verpleegkundige werk je ook afwisselend op beide afdelingen. Vanuit één team van in totaal 40 medewerkers werken we nauw samen om, de ongeveer 300 acute patiënten per maand, de ultieme zorg te leveren. We werken samen met de cardiologen, A(N)IOS-en, fysiotherapeuten, diëtiste, en hebben veel contact met de afdeling radiologie, SEH, IC, de RAVU (ambulandedienst) en de poli cardiologie.  Naast het leveren van acute zorg en de CCU zorg, participeren wij samen met de IC in het interne reanimatieteam van Gelre .

Picture

Collega's

Naniek - CCU vpk

Solliciteer en kom bij ons werken!

We hebben een heel divers team, met oudere en jongere collega's, mensen die net klaar zijn met de opleiding en mensen die al veel ervaring hebben. Er is altijd wel een lolletje, altijd wel een grapje en we hebben vaak taart!

Christiaan - CCU vpk

Je bent welkom om een dag mee te lopen!

Als afdeling zijn wij toekomstgericht. We kijken naar de mogelijkheden voor zorg dichter bij huis en naar de uitvoering van interventies binnen de cardiologie.

Picture
Picture

Profiel:

Gediplomeerd CCU verpleegkundige

Enige ervaring als CCU verpleegkundige

Relativeringsvermogen

Gevoel voor techniek

Verder:

ben je kritisch naar jezelf en anderen

kan je snel schakelen in een multidisciplinair team

sta je open voor feedback en geef je ook feedback

ben je flexibel qua diensten

ben en blijf je leergierig en bereidwillig tav veranderingen in alle ontwikkelingen binnen de cardiologie

24-36

uur per week

55

FWG

4111

max. salaris

Ons aanbod

Participeren in het reanimatieteam van Gelre ziekenhuizen.
Jaarlijkse regionale scholing over de cardiologie.
Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd. 
Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privé goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
Werken in een mooie, groene omgeving op centraal gelegen locaties.
Picture

Organisatie

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.
 

 

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Veronica Schoolderman

Veronica Schoolderman

06-2948 4969

v.zimmer@gelre.nl