Opening media image

Gelre ziekenhuizen

ANIOS Neurologie

Arts assistent Neurologie (ANIOS)/ traineeship beschouwende vakken

Ben jij (bijna) afgestudeerd als basisarts en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis (STZ) waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij je verder verdiepen in de Neurologie? Dan zoeken wij jou!

Ook als je interesse hebt in meerdere specialismen, in voorbereiding op een andere specialisatie of opleiding, ben je van harte welkom! Wij bieden je dan een maatwerk traineeship waarbij je start op neurologie en daarna gefaseerd werkzaam bent bij meerdere specialismen. Dit kan een goede opstap zijn voor bijvoorbeeld de opleiding tot revalidatiearts, huisarts of oogarts.

Als arts assistent kom je ons neurologisch team versterken. Je werkt onder andere met negen neurologen, arts-assistenten en verpleegkundig specialisten. De vakgroep omvat een team met diverse subspecialisaties zoals MS, bewegingsstoornissen, neuro-oncologie, neurovasculaire en neuromusculaire  aandoeningen, hoofdpijn en kinderneurologie. Tevens participeert de vakgroep in twee expertise centra: het Lyme centrum en het Apeldoorns Duizeligheidscentrum.

Wij zijn zeer verheugd met het feit dat we per 1 april 2020 erkenning hebben gekregen van de RGS voor een opleidingsstage neuro-otologie (Apeldoorns Duizeligheidscentrum) en algemene neurologie. Voor jou als ANIOS betekent dit dat we je extra onderwijs kunnen bieden. Vooral interessant als je neuroloog wilt worden.

Picture

Werkzaamheden

  • De werkzaamheden worden verricht op de afdeling neurologie, op de polikliniek en op de spoedeisende hulp en in de dienst. Tevens worden er consulten op andere verpleegafdelingen verricht.
  • Je ontvangt begeleiding op maat in de vorm van coaching en scholing. Na een inwerkperiode, werk je onder directe supervisie van de betreffende medisch specialisten.

Profiel

Je bent (bijna) afgestudeerd als basisarts.

Je neemt het voortouw, bent kritisch en enthousiast.

Je kunt goed samenwerken met collega's van verschillende disciplines.

38

uur per week

5504

max salaris

65

FWG

Aanbod

Een 1 tot 2 jarig contract van 38 uur.

Meerdere onderwijsmomenten per week

De mogelijkheid voor een maatwerk “traineeship”, waarbij je gedurende je contractperiode werkzaam bent voor verschillende specialismen. Je werkt dan een aaneengesloten periode voor een bepaald specialisme (neurologie, interne geneeskunde, longgeneeskunde, cardiologie, geriatrie).

Werken in een mooie groene omgeving. Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.

Gelre ziekenhuizen is een STZ ziekenhuis. Dat betekent dat je profiteert van een goed opleidingsklimaat en wetenschapscultuur. Je draagt bij aan onze topklinische patiëntenzorg.

Picture

Organisatie

 

Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn.  Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen werkt nauw samen met het UMC Utrecht op het gebied van onderwijs en besteedt veel tijd en aandacht aan wetenschappelijk onderzoek.

Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

 

Geïnteresseerd?

Klik op de "Solliciteer hier" knop om te solliciteren

Solliciteer hier

Neem contact op

We horen graag van je.

Elisabeth Cats

Elisabeth Cats

055-5816564

e.cats@gelre.nl