Opening media image

Deltex

Assistent Controller

Delden, Nederland

Assistent Controller 28-32 uur

Deltex: bron van beter slapen

Als uitgeslapen Assistent Controller geef jij mede aansturing aan de administratieve organisatie. In een veelzijdige, verantwoordelijke functie neem jij (mede) verantwoordelijkheid over de beheersing, verwerking en controle van de gehele financiële administratie.

Picture

Jouw werkzaamheden

Focus op kwaliteit, kennis en samenwerking.

Door jouw professionaliteit heeft Deltex een juiste debiteuren- en crediteurenadministratie, correct betalingsverkeer, grip op tussenrekeningen, diverse aangiften (CBS en omzetbelasting) en overige administratieve processen. Eén van je doelstellingen en uitdagingen is de tijdige oplevering van periodieke rapportages.

Picture

Jouw verantwoordelijkheden

Je verwerkt en controleert de financiële administratie.

Je draagt zorg voor productie rapportages en ontwikkelt dit verder.

Je bereidt de maandafsluiting en periodieke rapportages (dag-, week-, maand-, jaarrapportages) voor.

Tussenrekeningen worden door jou beheerst.

Je controleert de juistheid en volledigheid van de voorraadadministratie.

Je analyseert en verbetert de operationele gang van zaken.

Je verzorgt de aangiftes omzetbelasting en verschillende CBS rapportages.

Je verzamelt en verwerkt de uren in het urenregistratiesysteem.

Je signaleert en brengt verdere verbeteringen aan binnen de financiële administratie.

Daarnaast pak je voorkomende werkzaamheden gerelateerd aan office management op.

Enkele Collega's

Rowdy Coster

Controller

"Werken bij Deltex is werken in een betrokken team met volop uitdagingen en waar je zelf ook echt het verschil mag en kan maken."


"De wil om van alles een succes te maken is onderdeel van het "Deltex DNA". Om succes te bereiken moet het team goed op elkaar ingespeeld zijn. De positie van Assistent Controller is een belangrijke spil om het gehele team Deltex goed te laten functioneren.

Het team Finance & Control is centraal gepositioneerd binnen het mooie familiebedrijf. Je hebt dagelijks met alle afdelingen te maken. Het maakt het werk leuk, afwisselend en uitdagend. De uitdaging kan net zo groot worden als je zelf ambieert.

Als verantwoordelijke voor de afdeling zie ik graag een open, directe communicatie en samenwerking. Mijn deur staat bijna altijd open en ben dan ook bereikbaar voor advies, ideeën of een mening. Tegelijkertijd geniet ik er van als ik vooruitgang zie binnen de afdeling en iedereen zelfstandig het beste voor Deltex uit kan voeren.

Grip hebben en houden is het toverwoord. Hiervoor ben ik veel met cijfers bezig maar ik beschouw dit liever als potentiële voorsprong. Zonder het verleden stonden we niet waar we nu staan, maar nog liever kijk ik vooruit. Hoe kunnen we de schat aan informatie inzichtelijk maken en gebruiken als voorsprong voor de toekomst. Daar werk ik dagelijks aan en wil dit graag in een professioneel, enthousiast, ingespeeld team verder uitbouwen.

Met een grap en een lach hard werken om onze realistische doelen te bereiken."

Vanessa Tragter

Administratief medewerker

"Sinds kort ben ik ook King Key-Manager, dus voor vragen over ons boekhoudprogramma qua instellingen of lay-outs moet je bij mij zijn!"


"Mijn naam is Vanessa Tragter en ik ben sinds oktober 2006 werkzaam bij Deltex als administratief medewerkster.
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van de debiteuren en crediteuren administratie; waaronder o.a. het invoeren van de inkoopfacturen en bankafschriften maar ook het verwerken van de pakbonnen. Deze ontvangen we van de afdeling Expeditie zodat er aan het eind van elke dag gefactureerd kan worden naar de klant. Ook het verwerken van de vrachtbrieven, welke bij de leveringen zitten, hoort bij mijn takenpakket zodat de voorraad altijd zoveel mogelijk up-to-date is. Het controleren van de diverse voorraad locaties in King hoort hier ook bij.

Daarnaast zorg ik ervoor dat er genoeg koffie en thee aanwezig is en ook voor alle overige bestellingen op kantoorgebied."

Anouk Blanke

HR adviseur

"Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die manier creëer je betrokkenheid bij alle medewerkers en kun je iedereen in één keer bereiken."


"Deltex is een familiebedrijf met 40 tot 45 medewerkers. De cultuur binnen Deltex is laagdrempelig. De deuren staan bijvoorbeeld altijd open zodat iedereen goed benaderbaar is. Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddaglunch of borrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.

Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.

Zelf werk ik nog niet zo lang bij Deltex. Mijn functie van HR Adviseur is een nieuwe functie binnen de organisatie. Dit maakt het heel erg uitdagend. Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed. Als dat is wat ook bij jou past, dan zou ik je zeker aanraden om te solliciteren en wie weet word jij onze nieuwe collega!"

Wij zoeken

Pro actieve persoonlijkheid met energie, pioniersgeest en drive

 • Een hbo-diploma Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar.
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie en productieomgeving.
 • Goede kennis van ERP systemen en Microsoft Office pakket (met name Excel).
 • Goede analytische eigenschappen.
Picture

Wat verwachten we van jou?

 • Dat je 28-32 uur per week beschikbaar bent. Verdeeld over maandag, woensdag en vrijdag, aangevuld met dinsdag of donderdag.
 • Dat je praktisch ingesteld bent en ziet het werk liggen.
 • Dat je een zelfstarter bent die het leuk vindt om in een hectische omgeving te werken.
 • Dat je een vlotte persoonlijkheid hebt en communicatief sterk bent.
 • Dat je met ideeën komt voor verbeteringen, vernieuwingen en alles wat zorgt dat we prettiger (samen)werken en
  onze doelen kunnen realiseren. 

Over deltex

Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken, zoals Cinderella en Walra. Ook leveren we onze eigen huismerken, waaronder Deltex en Sanidor. Vanuit ons kantoor en onze fabriek in Delden bedienen wij klanten in heel Nederland en omgeving in alle soorten en maten.

Deltex is al 55 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent niet dat we ons overal mee bemoeien. Wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen bij ons kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien. Ben jij er zeker van dat jij alles voor deze functie in huis hebt en wil je er vol voor gaan? Mail dan voor 17 november aanstaande je cv en motivatie aan vacature@deltex.nl.

“Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

 

Picture
Picture

Neem contact op

We horen graag van je.

Anouk Blanke

Anouk Blanke

074-376 21 14

a.blanke@deltex.nl